1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Lock House Reception Renovation
London, UK

The Lock House is a building comprising commercial space and a total of 171 apartments, including 56 affordable units. Located on the Regent’s Canal in Camden, the building includes a resident’s gym and a triple-level courtyard garden. WAY has been commissioned to redesign the common areas of the building.

WAY seeks an elegant and timeless approach, more in line with its cosmopolitan residents. Layout was completely redesigned in order to bring more light and maximise internal spaces. A big mirror along the entrance wall and a timber cladding at the other side will bring the elegant and spacious aspect we were seeking. New ceilings, lighting, furniture and fabrics were proposed.

Status: Due on site 2017
Type: Refurbishment


 
 

Project
2016
Construction
2017
Area
64m²
Authors
Carlo Costa
Priscilla Pinotti
Team
Fernando Cordeiro
César Martini